892078688312197
cases de luxe

Per què neix la immobiliària Evila?

Sovint es creu que el servei immobiliari es mou exclusivament per generar ingressos, però a Evila sabem que hi ha un altre manera de treballar. Una manera de créixer pròpia, sostenible i centrada en donar solucions honestes i realistes als nostres clients. És per això que hem creat un medi on tots els agents implicats en una compravenda es veuen beneficiats de forma justa, responsable i transparent.

La història del nostre servei immobiliari

No, no som una agència amb més de 100 anys d'antiguitat, això sí, experiència en tenim molta. Però, com va començar tot?

Fa un parell d'anys el nostre gerent Jaume, després de treballar durant més de 10 anys en el servei immobiliari, observa que amb l'arribada d'internet els hàbits del consumidor han canviat i el model tradicional d'agència immobiliària ja no és suficient.

Davant aquest canvi de paradigma es decideix a crear una agència que trenqui amb les normes del moment, una agència on la venda de propietats no depengui únicament de la sort, i així és com neix Evila.

Avui, dos anys després, podem dir que Evila Immobiliària continua creixent i aprenent per a oferir un servei immobiliari eficaç enfocat en el benefici del client.

El secret del nostre servei immobiliari

Coneix com pots vendre el teu immoble eficaçment, sense sorpreses i amb el major benefici.

Descubreix el dia a dia del nostre servei immobiliari. Segueix-nos!

Compare listings

Compare